Huur een expert in voor uw banner ontwerp

Uw banner ontwerp is als een visitekaartje

Als u problemen ondervindt met het verzinnen van een goed banner ontwerp, dan is het misschien beter om een expert in te schakelen. Een deskundige ontwerper kan voor een mooie prijs een setje banners voor u maken. Of deze investering goed is voor uw bedrijf? Nou kijk, wanneer er advertenties voor uw bedrijf geplaats worden op andere websites, wilt u natuurlijk dat uw banner in het oog springt, en mensen uitnodigt om erop te klikken. Met een goed banner ontwerp krijgt u meer verkeer op uw website, daarom is het belangrijk dat de banner niet alleen opvalt maar ook in een oogopslag duidelijk maakt om wat voor bedrijf het gaat.

Om deze zaken zo goed mogelijk te laten lopen heb je zeker iemand nodig die een specialist is in het creëren van een banner ontwerp. Een goede designer geeft u de volgende voordelen:

Een creatief ontwerp. Een ontwerper kan zijn creativiteit toepassen op uw ideeën. De tekst en de graphics moeten iemand die het design ziet meteen kunnen aanspreken, en verder kunnen lokken. Een specialist zal iets ontwerpen wat uniek is, en dat is vele malen beter dan een gratis sjabloon wat van het internet geplukt is.

Aangepast formaat. Een ontwerper kan een banner ontwerp maken in elke maat. U kunt zelf aangeven welke grootte u nodig heeft, of u kunt de ontwerper zelf laten beslissen.

– Aangepaste extensies. Een designer kan elke mogelijke extensie maken die nodig is. Of het nou een .GIF of een .JPG of een .SWF extensie is, de ontwerper weet welke nodig is en welke het beste is om te gebruiken.

Bestandsgrootte. De formaten van bannerontwerpen moeten worden geoptimaliseerd vanwege laadtijden. De bytegrootte is een belangrijke factor hierin. Een goede designer zal uw advertentie van minimum grootte voorzien, zolang de website waarop het staat deze grootte ondersteund.

banner-ontwerp

Kosten. Wanneer er duizenden euro’s geïnvesteerd worden, moet dat geld natuurlijk goed besteed worden. In vergelijking met grote online advertentiecampagnes zijn de uitgaven voor bannerreclames een veel betere investering, met betere resultaten en grotere winstmarges die heel meetbaar en verzekerd zijn.
Een deskundige ontwerper kan het complete pakket aanbieden tegen een redelijke prijs.

Sidebar