Ikvergelijk.nu biedt u de beste tool om online uw verzekeringen gemakkelijk te vergelijken

Op zoek naar een voordelige verzekering op maat?

Bent u op zoek naar een goedkope of voordelige verzekering? Wil je verschillende assurantiemaatschappijen met elkaar vergelijken om zo tot een voor jou beste autopolis te nemen? Weet je niet hoe je verschillende polissen met elkaar kan vergelijken en waar het verschil zit? Zoek je een assurantie op maat?

Zoek dan niet meer verder en ga naar ikvergelijk.nu om de verschillende assurantiemaatschappijen met elkaar te vergelijken. Bij de vergelijking hoef je enkel in te vullen wat je zelf wenst in je autopolis.

Enkele belangrijke gegevens in te vullen om de gepaste vergelijking te doen tussen de verschillende aanbieders:
– Welke soort dekking wil je?: WA + beperkt casco, WA verzekerd of Allrisk.
– Eigen risico of totaal geen eigen risico
– de schadevrije jaren zijn belangrijk
– alsook de leeftijd van de bestuurder

Deze site doet onmiddellijk een vergelijking bij 15 assurantiemaatschappijen zodat je nadien enkel hoeft te kijken welke autoverzekering het beste bij je past. Tevens kan je hier ook terecht voor het onderscheid van de verschillende dekkingsvormen en een woordje uitleg.

Zoek je een zorgverzekering?
Ben je op zoek naar een zorgverzekering die bij je past? Of wil je de verschillende aanbieders met elkaar vergelijken qua prijs en wat ze aanbieden? Op de site  kan je 37 verschillende aanbieders van zorgpolissen vergelijken op basis van de door u ingevulde gegevens die je voor jezelf belangrijk vindt. Hier kan men aanduiden of men verzekerd wil worden voor een percentage of helemaal. Zitten tandartskosten, brillen en/of lenzen, fysiotherapie inbegrepen of niet. Allemaal de keuzes die jijzelf bepaalt om de voor jou juiste zorgpolis te vinden.
Tevens vind je een aantal nieuwsberichten over de nieuwe zorgverzekeringen terug op deze site.

Veranderen van energieleverancier?
Ben je op zoek naar een andere energieleverancier? Wens je verschillende leveranciers te vergelijken om eens na te gaan welke stroom zij aanbieden? Op de site heeft u keuze uit maar liefst 41 energieleveranciers om met elkaar vergelijken. Belangrijk is hier ook om de juiste gegevens in te vullen zodat je een energieleverancier naar keuze vindt. Je vindt ook verschillende tips om de juiste energieleverancier te helpen zoeken.

 

 

Sidebar