Leuke feiten over stempels

Review in Stempels

Ik kreeg een aantal vragen over wat voor soort inkt en stempel pads die ik gebruik.
En alles hangt af van wat ik maak.

Er zijn een aantal verschillen. Er zijn twee soorten die ik gebruik. Kleurstof die absorbeert in het papier waar zoals Pigment zitten op de top van het papier en niet absorbeert. Pigment neiging om dikker dan kleurstof en heeft vaak de voorkeur voor scrapbooking omdat pigment is bestand tegen verkleuring dan de meeste kleurstoffen.
stempel voor op reis

 

Kleurstof (Classic)

o Dries snel – je moet in staat zijn om te stempelen uw imago en uitvoeren van uw hand over het binnen momenten en niet smeren
o Prachtig voor het maken van handgemaakte wenskaarten
o Niet zo duur als de Craft Pigment Ink
o Het maakt niet uit welke kleur je gebruikt, zul je niet meer zien dan een watermerk als je een lichte kleur inkt stempel op donker papier.

Pigment (Craft)

o droogt niet snel – zal smeren indien zij een warmtebehandeling instellen of laten drogen voor een paar minuten.
o aanbevelen boven klassieke inkt voor scrapbooking, omdat het niet zal vervagen.
o Dit is de perfecte keuze als je in reliëf maken, omdat het niet nat blijven langer uw embossingpoeders kleeft aan het perfect voor u om warmte te stellen met uw warmte kanon.
o U kunt gebruik maken van een lichte kleuren te stempelen op donker papier en zie de afbeelding ook. Dit voegt een hele nieuwe wereld van dingen die je kunt doen!

Degene die ik de neiging om het meest gebruikt bij het doen van mijn rubber stamping is waarschijnlijk de Craft Pigment inkt. Ik ben een aangepaste wenskaart maker en liefde om in reliëf, dus dit is de perfecte een voor mij.

Ik kan ook zeggen dat ik een paar favoriete fabrikanten. Ik hou van Stampin ‘Up, omdat ze hebben verschillende stempel inkten & stempelkussen in zowel kleurstof en pigment en die wedstrijd er papieren.

Mijn andere favoriet is Color Box, ik denk vooral omdat ze worden verkocht in mijn lokale crafting winkels en gemakkelijk verkrijgbaar zijn wanneer dat nodig is.

Nu is dit alleen mij, maar ik hou ook van de Craft Stempelkussens omdat ze zijn gemaakt van een zacht schuim en als rubber stamping, ik voel dat ik beter inktdistributie dan wanneer ik de Dye pads die zijn gemaakt van een hard oppervlak, dat geen krimp.

Conclusie: Na lange zoeken heb ik de ideale webshop gevonden die me voorziet in alle materialen genaamd destempel.nl.

Sidebar