Uw Domein bij domeinwinkel.nl

Wanneer u niet thuis bent in de wereld van het internet, lijken de termen allemaal ontzettend moeilijk wanneer u een website wilt gaan beginnen. Zo moeilijk is het echter helemaal niet. Wanneer u eens een kijkje op Domeinwinkel.nl neemt, komt u er achter dat het eigenlijk heel eenvoudig is om een eigen website te beginnen.

domein
domein

Uw eigen domein
Allereerst dient u uw eigen domein te hebben. Uw domein, oftewel uw domeinnaam, is eigenlijk het webadres van uw website. Wanneer u bijvoorbeeld een website wilt starten over kleine vogeltjes, kan de domeinnaam www.kleinevogeltjes.nl zijn. Een domeinnaam is overigens erg belangrijk met het oog op bezoekersaantallen en bekendheid van uw website. Zo is het aan te raden om de domeinnaam beschrijvend te laten zijn en vooral niet al te lang. Een website moet immers makkelijk te onthouden zijn voor bezoekers, anders gaan ze net zo gemakkelijk naar een andere website. Denk dus goed na voordat u een domeinnaam kiest voor uw website.

Domeinnaam registreren
Zodra u een domeinnaam hebt gekozen, raden wij u aan om deze direct te controleren om beschikbaarheid en om de domeinnaam ook direct te registreren. U zou immers de eerste niet zijn die op het allerlaatste moment er achter komt dat de door u bedachte domeinnaam bezet heeft. Het kan soms ongelooflijk veel tijd en geld kosten om dan een nieuwe domeinnaam te registreren, omdat u de oude naam bijvoorbeeld al op visitekaartjes enz. hebt laten drukken. Bij Domeinwinkel.nl kunt u snel en eenvoudig controleren of uw domeinnaam nog beschikbaar is. U voert alleen maar uw domeinnaam in en vervolgens geven wij aan met welke extensies(.nl/.com/.org enz) deze domeinnaam beschikbaar is. Het handige is dat u deze naam vervolgens ook direct kunt registreren, zodat u niet meer bang hoeft te zijn dat iemand anders met uw domeinnaam aan de haal gaat.

Domeinwinkel
Domeinwinkel is gericht op de klant. Wij doen ons best om een zo goed mogelijke service te bieden en om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bovendien bieden wij de domeinnamen aan tegen een ontzettend lage prijs. U kunt overigens niet alleen domeinnamen bij ons registreren. Ook wanneer u voor uw website op zoek bent naar een hostingsbedrijf kunt u bij ons terecht. Neem gerust eens een kijkje op onze website en wie weet verwelkomen wij u binnenkort als klant!

Sidebar